codi bones pràctiques CPAC
 
Usuari
Contrasenya
 

Inici / Noticies

3D i estereoscòpia: entendre l'evolució per evolucionar la tecnologia
28/07/2014

CANCEL·LAT

Per motius professionals del ponent, s'haurà d'ajornar aquest seminari del mes previst pel 28 de juliol.

D'altra banda, us convidem a assistir a la PROfessional Class del dia 24 de juliol: Neurociències i Comunicació: El cercle de foc

 

Dilluns 28 de juliol de 2014

De 19 a 21 hores

A la Sala d'Actes del CPAC (c/ Casp, 130. Barcelona)

A càrrec de Miquel Planchart, director, assessor i investigador de l’estreoscopista 3D

Activitat gratuïta. Cal confirmar assistència omplint el formulari que trobaràs al peu.Qui ha dit que el 3D només és adequat per la gran pantalla?

Al llarg d’aquest seminari del mes, Miquel Planchart, ens mostrarà l’evolució que ha viscut aquest art des dels primers gravats fins al boom de 2010 amb pel·lícules com Avatar, transformant l’audiovisual en ciència.

També veurem com es pot aplicar l’estereoscòpia en diferents àmbits. Des del cinema, fins a les produccions publicitàries i mèdiques.

Però estem realment preparats per instaurar aquest fenomen en la nostre vida diària? En Miquel ens desvetllarà aquests i altres temes al llarg del seminari.

Tu només has de vindre, l’emoció la posem nosaltres.

Miquel Planchart, estereoscopista 3D

Des de 1987 aplica la tècnica de la imatge estereoscòpia 3D en tots els àmbits de la comunicació audiovisual, des de fotos fins a cinema i vídeo.

Al llarg de la seva carrera ha viatjat a països com Anglaterra, Brasil, Itàlia, Kuwait... treballant en diversos projectes i encarregant-se de la direcció estereoscòpica en tot tipus de produccions. Des de cinema fins a documentals, passant per produccions mèdiques i publicitàries.

També treballa com a assessor en la construcció d’eines per facilitar la producció 3D, tant per rodatge com per la postproducció.

A nivell docent, imparteix cursos d’estereoscòpia en l’ESCAC, ciudada de la imagen i alters entitats.

Actualment treballa en el desenvolupant de noves eines per l’enregistrament d’imatges estereoscòpiques en l’àmbit de la medicina.

Comparteix:  

<< Tornar

21.11.2019
::PROCLASS:: 21/11 - Propietat Intel·lectual i drets d'autor

veure més

veure més

Nom
Email

CPAC Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya · Tel./Fax. 93 265 81 94 · · c/Casp 130, edifici COACB 08013 Barcelona   · disseny web· legal