codi bones pràctiques CPAC
 
Usuari
Contrasenya
 

Inici / Noticies

4K, UNA ALTRA XIFRA. Actualitat i futur
20/12/2013

20 de desembre, de 19 a 21 hores

A la seu del CPAC - Sala d'Actes

c/ Casp, 130 (edifici COACB)Jordi Figueras farà un repàs sobre el tema dels 4K. Començarem amb una petita introducció tècnica sobre els conceptes de resolució, que ens permetin saber de què estem parlant, passant per l'evolució d’aquesta fins a arribar als 4K i veient la tendència que això pugui portar. Entrarem una mica en com afecta en els 3 grans processos d’un producte (adquisició, postproducció i distribució/exhibició). Tot sempre des de la perspectiva de l’experiència personal, sense entrar en detalls massa tècnics, sinó més aviat pràctics.

Però el que de debò seria realment interessant és que els assistents feu les preguntes sobre les coses pràctiques que us preocupen a l'hora de treballar amb aquests formats.

JORDI FIGUERES

Nascut a Terrassa l’any 1980, es va llicenciar en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) l’any 2002. El 2003 realitza el “Postgrau de Direcció de Fotografia en 16mm i 35 mm” a l’ESCAC i des d’aleshores comença a treballar en varies produccions en diversos càrrecs, d'elèctric fins a director de fotografia. El 2007 Intermedio publica tres curtmetratges dels que ha fet la fotografia dins la col·lecció “Cine de Nuestro Tiempo”. El 2009 treballa en el llargmetratge “Caracremada”, produït per Mallerich Films i Cromosma i dirigit per Lluís Galter, que és seleccionada al festival de Venècia i guanya el premi a Millor Fotografia del FICIC ’10. Des d’aleshores ha firmat la fotografia de diversos documentals, sèries de ficció i publicitat, compaginant-ho amb el desenvolupament de idees i la seva realització, entre elles la mini serie “Projecte Oracle”, produïda per Camille Zonca i la XTVL el 2011.

 

Comparteix:  

<< Tornar

21.11.2019
::PROCLASS:: 21/11 - Propietat Intel·lectual i drets d'autor

veure més

veure més

Nom
Email

CPAC Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya · Tel./Fax. 93 265 81 94 · · c/Casp 130, edifici COACB 08013 Barcelona   · disseny web· legal