codi bones pràctiques CPAC
 
Usuari
Contrasenya
 

Inici / Noticies

“Camises cap al cel” guanya el premi Josep Serra i Estruch dels II Premis CPAC. Eduard Berraondo és nomenat Col·legiat d’Honor.
19/12/2016

El curtmetratge “Camises cap al cel” de l’escola ESCAC, va ser el guanyador del premi Josep Serra i Estruch de la 2ª edició dels Premis del Col·legi Professional de l’Audiovisual de Catalunya en una gala que es va celebrar el passat diumenge, 18 de desembre, al Centre Calàbria 66 de l’Ajuntament de Barcelona. El jurat dels Premis, composat per la Junta de Govern del CPAC, va atorgar-li aquesta distinció per la seva temàtica dramàtica integradora de les nostres costums i la utilització d’un equip tècnic complex i amb bastant encert.La Degana del CPAC, Marta Fernàndez, va ser l’encarregada de lliurar el Col·legit d’Honor a Eduard Berraondo, no només per la seva trajectòria al sector audiovisual, si no sobretot per la seva iniciativa en la creació del Col·legi Professional de l’Audiovisual de Catalunya. El Sr. Berraondo es va adreçar als més de 70 assistents que ens van acompanyar a la gala reiterant la importància de l’existència del Col·legi Professional com a garant de professionalitat en el sector.

A més dels dos guardons principals, enguany dos produccions més van premiades. D’una banda, “Nubes de azúcar” va guanyar el Premi Quicky al vídeo més rapidet, per seguir les bases d’una temàtica breu amb un plantejament unitari i clar. “Animal Hero Universe” va rebre una Menció Especial del jurat per tractar-se d’un projecte transmèdia adreçat a millorar i reforçar les capacitats cognitives dels nens i nenes amb síndrome de Down a través de diverses plataformes: videojoc, web, documental…

Els Premis CPAC

Els Premis CPAC sorgeixen de la necessitat de donar visibilitat a tots els treballs dels alumnes de centres d’audiovisuals de Catalunya, els qual molts cops es queden al calaix del professor. Així, el Col·legi vol oferir una finestra a aquests professionals que comencen amb aquest certamen, on es premien els treballs realitzats als últims anys de formació.

El premi porta el nom de Josep Serra i Estruch, pedagog i professional de l’audiovisual, pioner a l’estat en alfabetització audiovisual i fundador a Catalunya de la primera escola de formació reglada en audiovisuals, l’EMAV. Per tot això, i per la seva importància  pel sector, el CPAC ha volgut retre homenatge a aquest personatge.Comparteix:  

<< Tornar

17.10.2019
Jornada ”El rol de les dones professionals”

veure més

veure més

Nom
Email

CPAC Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya · Tel./Fax. 93 265 81 94 · · c/Casp 130, edifici COACB 08013 Barcelona   · disseny web· legal