codi bones pràctiques CPAC
 
Usuari
Contrasenya
 

Inici / Noticies

El CPAC presenta “la Cooperativa dels Professionals Col·legiats” a la V Jornada de debat, formació i projeccions de la Coordinadora de Festivals de Cinema de Catalunya
09/12/2013

El proper 19 de desembre el CPAC presentarà el seu projecte més ambiciós, la Cooperativa dels Professionals Col·legiats, en el marc de la V Jornada de debat, formació i projeccions organitzada per la Coordinadora de Festivals de Cinema de Catalunya CI&VI. La Cooperativa és una entitat endegada per diversos col·legiats amb el suport del CPAC que ofereix una manera alternativa de facturar els treballs sense estar donat d’alta com a autònom.La V Jornada de debat, formació i projeccions es durà a terme el dijous 19 de desembre, de 9 a 18.30 hores a l’Auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna URL (C/ Valdonzella, 12. Barcelona).  L’entrada és gratuïta però cal confirmació prèvia en el següent enllaç.

Al matí, parlarem sobre els actuals problemes tècnics que es troben festivals i sales degut a la falta d’un estàndard en els formats de projecció, els pros i contres. institucions. Després d’una breu pausa, l’SDE oferirà una conferència sobre Branding emocional, o com arribar als nostres espectadors.

Durant la tarda, empreses i mitjans dialogaran sobre la reforma de la Llei de finançament audiovisual. Quins han estat els canvis?  Són realment positius per al sector? Per concloure, el Col·legi professional de l’audiovisual de Catalunya CPAC  presentarà el seu projecte “La Cooperativa dels Professionals Col·legiats”.

Participaran, Marc López, director de l'àrea de l'audiovisual de l'ICEC;  Tono Folguera, president de PRO-DOCS; i Pere Tresserra, gerent de Videolab; entre d'altres.

Més informació

Descarrega’t el programa de la jornada


Descarregar Document


Comparteix:  

<< Tornar

21.11.2019
::PROCLASS:: 21/11 - Propietat Intel·lectual i drets d'autor

veure més

veure més

Nom
Email

CPAC Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya · Tel./Fax. 93 265 81 94 · · c/Casp 130, edifici COACB 08013 Barcelona   · disseny web· legal