codi bones pràctiques CPAC
 
Usuari
Contrasenya
 

Inici / Noticies

Qüestionari urgent programa MEDIA: necessitem la teva opinió
15/11/2010

Benvolguda col·legiada, benvolgut col·legiat,

La comissió Europea ha fet arribar al CPAC un qüestionari sobre el futur programa MEDIA 2014-2020, com ha fet amb altres entitats i organitzacions representatives del món de l’audiovisual de la UE.Cal recordar que l’actual programa MEDIA, iniciat el 2007, té un pressupost total de 785 M€  fins el 2013, destinats a la formació de professionals, el suport a les produccions, ajuts a la distribució i circulació de les obres audiovisuals, la promoció, l’accés al finançament, i els ajuts a la digitalització. L’any 2009 els professionals i empreses catalanes van rebre uns 3,2M€, i enguany es preveu una xifra similar de diners.

Des del CPAC entenem que és estratègic que poguem donar una resposta ben treballada des de Catalunya, per tal de defensar la continuïtat de programes paneuropeus com MEDIA. Amb les millores i apostes de futur que proposem, hem de reclamar la continuïtat de polítiques europees de suport al nostre sector, més si tenim present que en el disseny de l’actual programa MEDIA, Catalunya disposa de dues bones cartes a jugar: un important sector industrial i una llengua pròpia.

El CPAC obre avui el procés de recepció d’aportacions per part del seus col·legiats, per tal de formular una resposta --col·lectiva i transversal-- a la Direcció General d’Educació i Cultura de la UE.

Com pots participar en l’elaboració de la resposta catalana a la UE?

Molt senzill: només teniu que descarregar el document clicant aqui. L' arxiu de text  és un resum del qüestionari que ens ha fet arribar la Comissió Europea. Et demanem que responguis les preguntes sobre els temes que, des de la teva experiència i coneixements, creguis que pots fer unes millors aportacions; per tant, no cal que responguis sencer el qüestionari.

El text de les teves respostes, introduïdes directament i sota la pregunta corresponent del qüestionari, envia’l a secretaria@cpac.cat abans del dia 22 de novembre. Amb el conjunt de respostes rebudes, la Junta del CPAC elaborarà una resposta institucional abans no acabi el període de consultes (30 de novembre).

Moltes gràcies pel teu interès


Comparteix:  

<< Tornar

08.05.2018
Visions Documentals: Joaquim Jordà i..., de Martí Rom

veure més

veure més

Nom
Email

CPAC Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya · Tel./Fax. 93 265 81 94 · · c/Casp 130, edifici COACB 08013 Barcelona   · disseny web· legal