Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /usr/home/cpac.cat/web/files/funciones.php on line 317 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /usr/home/cpac.cat/web/files/funciones.php on line 317
Et convidem al Creative Juice Seminar, taller de concept art i disseny amb artistes internacionals

19 i 20 de maig de 2016
Sala d’Actes del CPAC (c/ Casp, 130. 08013 Barcelona)

Aprofita aquesta oportunitat única de parlar amb els principals artistes internacionals de videojocs, cinema i tv en aquestes jornades organitzades pel festival d’animació NonStop Film Festival, amb la col·laboració del CPAC. Dos dies on podrem aprendre de la mà dels artistes de Disney, World of Warcraft, Star Wars, Sesame Street i molts més.

CONSULTA TOTA LA INFORMACIÓ

Es tracta d'una sèrie de classes magistrals d'Artistes Internacionals (Artistes conceptuals) de la indústria d'entreteniment (Cinema, televisió i videojocs) que treballen per al mercat nord-americà principalment i per expansió al voltant del món.

Els artistes són: Anthony Jones, Donen Luvisi, Kalen Chock, John Polidora, Gerald Parel, Maki Planas

Entre els seus clients es troben empreses i projectes tan variats com: ILM,
Disney, Fox, Universal, Blizzard (World of Warcraft), Microsoft, Star Wars, Sesame Street, DC Comics i molts més.


L'última sessió del dia és la revisió de portfolios un a un, on els artistes convidats s'entrevisten personalment amb els assistents, i tancarem la jornada amb un espai de Networking obert i lliure perquè els assistents tant al seminari com altres professionals i empreses puguin fer contactes professionals.

NO DEIXIS PASSAR AQUESTA OPORTUNITAT ÚNICA QUE T'OFEREIXEN NONSTOP BARCELONA ANIMACIÓ I CPAC
CPAC Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya · Tel./Fax. 93 265 81 94 · info@cpac.cat · legal · donar-se de baixa

La informació inclosa en aquest e-mail és CONFIDENCIAL. Si vostè llegeix aquest missatge i no és el destinatari indicat, l’informem que està totalment prohibida qualsevol utilització, divulgació, distribució i/o reproducció d’aquesta comunicació, total o parcial, sense autorització expressa en virtut de la legislació vigent. Si ha rebut aquest missatge per error, li preguem que ens ho notifiqui immediatament per aquesta via i procedeixi a la seva eliminació junt amb els fitxers annexes sense llegir-lo ni gravar-lo.
En virtut d’allò establert a la Llei 15/1999 i la LSSICE 34/2002, l’informem que les seves dades formen part d’un fitxer automatitzat titularitat de COL·LEGI PROFESSIONAL DE L’AUDIOVISUAL DE CATALUNYA. La informació registrada s’utilitzarà per informar-li, per qualsevol mitjà electrònic, de les nostres novetats comercials. Vostè pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la següent adreça: c/Casp 130, edifici COACB 08013 Barcelona.
En compliment de la Llei 34/2002 d´11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, l’informem que pot revocar en qualsevol moment, de forma senzilla i gratuïta, el consentiment per a la recepció de correu electrònic, enviant un correu electrònic amb la seva sol·licitud a: secretaria@cpac.cat