codi bones pràctiques CPAC
 
Usuari
Contrasenya
 

Inici / Agenda

Jornades Tecnològiques del CAC: El món dels videojocs
28/03/2017

Un dels àmbits que més estan brollant en el món audiovisual és, sens dubte, el dels videojocs. Des dels inicis, amb els primers jocs de tennis o de tres en ratlla, del 1952, als videojocs actuals com Candy Crush o Fifa, o d’altres amb tecnologies més interactives, el món dels vídeojocs atrauen nens – i no tan nens– com una forma habitual d’entreteniment i oci.

28 de març de 2017, de 8.45 a 11h

Carrer dels Vergós, 36-42 08017 Barcelona

FORMULARI D'INSCRIPCIONS

El dels jocs és el subsector que està prenent més força dins del panorama audiovisual. Segons algunes fonts, al voltant d’un 30% de la població catalana juga amb videojocs i la facturació de les empreses desenvolupadores de videojocs amb seu a Catalunya ha augmentat en termes absoluts un 41% en un any, segons el Libro Blanco del Desarrollo Español de Videojuegos, elaborat per l’Asociación Española de Empresas Productoras y Desarrolladoras de Videojuegos y Software de Entretenimiento (DEV).

La diversitat tecnològica permet noves formes més immersives i nous models de negoci. Així, les app de jocs que s’instal·len als smartphones, la interactivitat, la realitat augmentada o la realitat virtual estan obrint un ventall de noves propostes que tenen cada dia més adeptes.

Alhora, aquest fet està oferint oportunitats d’emprenedoria juntament amb propostes globals internacionalitzadores, com ara el Mobile World Congress, IoT, les Smart Cities i, per descomptat, la Barcelona Games World.

En l’actualitat també hi ha graus i màsters universitaris específics d’aquestes temàtiques.

Per entendre l’abast i la importància econòmica del sector, el Consell de l’Audiovisual de Catalunya ha organitzat aquesta IX sessió de les Jornades Tecnològiques del CAC.

Programa de la jornada

8.45 h Recepció dels assistents i esmorzar.

9.15 h Presentació de la jornada. o Roger Loppacher. President del Consell de l’Audiovisual de Catalunya.

9.30 h Taula rodona d’experts.

  • Josep Antoni Llopart. Director del Barcelona Games World. “Barcelona i Catalunya en el món del videojoc”.
  • Oriol Canudas. Head of Studio a King (creadors de Candy Crush). “Un cas d’èxit: King”
  • Marisol López. Directora de l'Àrea de Cultura Digital de l'ICEC de la Generalitat de Catalunya. “Emprenedoria en el sector del videojoc”

10.45 h Debat. 11.00 h Cloenda.Comparteix:  

<< Tornar

08.05.2018
Visions Documentals: Joaquim Jordà i..., de Martí Rom

veure més

veure més

Nom
Email

CPAC Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya · Tel./Fax. 93 265 81 94 · · c/Casp 130, edifici COACB 08013 Barcelona   · disseny web· legal