codi bones pràctiques CPAC
 
Usuari
Contrasenya
 

Inici / Agenda

::TALLER SDE:: Els serveis d'accessibilitat, les tecnologies i el seu finançament dels equipaments escènics i musicals i cinemes
22/03/2017

L'SDE i la Subdirecció General de Promoció Cultural, d’acord amb Llei 13/2014, 30 d’octubre, d’accessibilitat i en el marc de les actuacions dels Plans d’accessibilitat corresponents dels equipaments escènics i musicals i cinemes, organitzen tres tallers adreçats a les persones programadores i tècniques dels equipaments i cinemes, en què es tractaran els diferents àmbits de l'accessibilitat (els serveis, l'atenció directa i la comunicació) i la seva aplicació pràctica.

Places limitades segons ordre d'inscripció. INSCRIU-TE

OBJECTIUS

 

  • Donar a conèixer els diferents serveis d’accessibilitat que es poden oferir en les arts escèniques com el bucle magnètic, l’audiodescripció, així com altres serveis i tecnologies.
  • Informar i assessorar la implementació d’aquests serveis en els equipaments escènics i musicals.
  • Mostrar un exemple de finançament dels serveis i de les actuacions accessibles.

 

Taller adreçat als tècnics dels equipaments escènics i musicals i cinemes per tal de donar a conèixer els diferents serveis d’accessibilitat, la seva implementació i el seu finançament.

 

PROGRAMA

 

  1. 08.45 - 09.00h Registre i inscripcions
  2.  
  3. 09.00 - 09.10h Obertura de la sessió

 

09.10 - 10.00h Descripció dels diferents serveis  d’accessibilitat, Anna Matamala, investigadora i del grup de recerca Transmedia Catalonia del Departament de Traducció i d'Interpretació i d'Estudis de l'Àsia Oriental de la Universitat Autònoma de Barcelona.

 

10.00 - 10.30h El bucle magnètic, a càrrec de Susanna Diaz, Coordinadora Institucional de la Federació d’Associacions Catalanes de Pares i Persones Sordes (ACAPPS) i Domingo Reina Mora, responsable del servei d'Accessibiliat de la Federació ACAPPS

 

10.30 - 11.00h L’audiodescripció, a càrrec de Pilar Orero, investigadora i vice-rectora del grup de recerca Transmedia Catalonia del Departament de Traducció i d'Interpretació i d'Estudis de l'Àsia Oriental de la Universitat Autònoma de Barcelona.

 

11.00 - 11.30h Cafè networking

 

11.30 - 12.30h Les tecnologies i les aplicacions en accessibilitat, a càrrec dEnric Torres, director d’Anglatècnic S.L.

 

12.30 - 13.30h Un exemple de finançament de les actuacions i dels serveis, el cas del Liceu, a càrrec de Marian Casals, cap de sala i col·labora en el Projecte Social de la Fundació del Gran Teatre del Liceu

 

13.30 - 14.00h Torn obert de preguntes

 


*Si necessites mesures d'accessibilitat per seguir el taller (subtitulació en directe, bucle magnètic), fes-ho saber al correu equipamentsculturals@gencat.catComparteix:  

<< Tornar

08.05.2018
Visions Documentals: Joaquim Jordà i..., de Martí Rom

veure més

veure més

Nom
Email

CPAC Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya · Tel./Fax. 93 265 81 94 · · c/Casp 130, edifici COACB 08013 Barcelona   · disseny web· legal