codi bones pràctiques CPAC
 
Usuari
Contrasenya
 

Inici / Agenda

EL SEMINARI DEL MES: Fluxes de treball de cinema digital. Del set a la gran pantalla
28/01/2013

Dilluns 28 de gener de 2013

De 19 a 21 hores

A la seu de SGAE a Barcelona (Passeig Colom, 6.)

Inscripció gratuïta. Cal confirmar assistència a secretaria@cpac.cat

Alejandro Matus, Postproducció en Set, i Xavier Santolaya, Colorista senior, seran els encarregats d'inaugurar aquest 2013 amb la 7a edició de "el Seminari del Mes".

En aquest seminari explicarem els fluxos de treball més indicats per operar amb les noves càmeres digitals i la interconnexió existent entre el treball realitzat en set i l'acabat del mateix a la sala de postproducció.

El final de l'era analògica i la posterior consolidació del cinema digital ha generat una gran quantitat d'avantatges però també algun inconvenient normalment derivat d'un ús limitat de les possibilitats que ofereix. També ha aparegut la necessitat de trobar solucions i protocols de maneig d'arxius per garantir la seguretat de les dades sense que tot això representi un increment en el cost.

Que és una Dit Station? Com és la manera més segura de conservar la meva pel·lícula? Quins són els avantatges de començar la postproducció des del mateix set?

En aquest seminari pretenem resoldre tots aquests dubtes i les que l'auditori ens plantegi.

Volem agrair a l'empresa Moonlight Cinema la seva col·laboració en aquest seminari.

 Comparteix:  

<< Tornar

21.11.2019
::PROCLASS:: 21/11 - Propietat Intellectual i drets d'autor

veure més

veure més

Nom
Email

CPAC Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya · Tel./Fax. 93 265 81 94 · · c/Casp 130, edifici COACB 08013 Barcelona   · legal