codi bones pràctiques CPAC
 
Usuari
Contrasenya
 

Inici / Agenda

Radiodays Europe 2012
14/03/2012

Del 14 al 16 de març

Al CCCB - Barcelona

El Radiodays Europe és el punt de trobada de la radio a Europa, on es troben el servi públic com el privat. És un conferència de ràdio a nivell europeu pels líders del servei públic i privat i per les indústries vinculades amb el sector radiofònic. Radiodays Europe pretén ser la millor conferència i la més important a Europa amb la elit dels conferenciants i les sessions especialment pensades per assegurar la millor experiència possible pels participants.

Les emissores catalanes i espanyoles són les co-organitzadores del congrés de ràdio RadioDays Europe, el congrés anual més important de ràdio a Europa. S’espera la participació de més de 700 líders i professionals de la ràdio provinents de 45 països d’arreu, a la tercera edició que tindrà lloc a Barcelona del 14 al 16 de Març.

És la primera vegada que un esdeveniment tan important se celebra al sud d’Europa. Barcelona ha estat la ciutat escollida per la dedicació i suport dels socis locals i per què és una de les destinacions més atractives d’Europa.

El lloc on se celebrarà el congrés serà al CCCB i serà esponsoritzat per la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona.

Més informació a la web de Radiodays EuropeComparteix:  

<< Tornar

08.05.2018
Visions Documentals: Joaquim Jordà i..., de Martí Rom

veure més

veure més

Nom
Email

CPAC Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya · Tel./Fax. 93 265 81 94 · · c/Casp 130, edifici COACB 08013 Barcelona   · disseny web· legal