codi bones pràctiques CPAC
 
Usuari
Contrasenya
 

Inici / Agenda

Radiodays Europe 2012
14/03/2012

Del 14 al 16 de març

Al CCCB - Barcelona

El Radiodays Europe és el punt de trobada de la radio a Europa, on es troben el servi públic com el privat. És un conferència de ràdio a nivell europeu pels líders del servei públic i privat i per les indústries vinculades amb el sector radiofònic. Radiodays Europe pretén ser la millor conferència i la més important a Europa amb la elit dels conferenciants i les sessions especialment pensades per assegurar la millor experiència possible pels participants.

Les emissores catalanes i espanyoles són les co-organitzadores del congrés de ràdio RadioDays Europe, el congrés anual més important de ràdio a Europa. S’espera la participació de més de 700 líders i professionals de la ràdio provinents de 45 països d’arreu, a la tercera edició que tindrà lloc a Barcelona del 14 al 16 de Març.

És la primera vegada que un esdeveniment tan important se celebra al sud d’Europa. Barcelona ha estat la ciutat escollida per la dedicació i suport dels socis locals i per què és una de les destinacions més atractives d’Europa.

El lloc on se celebrarà el congrés serà al CCCB i serà esponsoritzat per la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona.

Més informació a la web de Radiodays EuropeComparteix:  

<< Tornar

16.11.2015
Coneixements bàsics de Dret Audiovisual. Tot el que hauries de saber per moure’t en aquest sector

veure més

veure més

Nom
Email

CPAC Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya · Tel./Fax. 93 265 81 94 · · c/Casp 130, edifici COACB 08013 Barcelona   · disseny web· legal