codi bones pràctiques CPAC
 
Usuari
Contrasenya
 

Inici / Agenda

IDIFF 2012
17/01/2012

La desena edició del saló de la indústria del cinema de París tindrà lloc els propers 17 i 18 de gener en el Palau de Congressos de París.

En 2011, el programa va rebre una assistència rècord amb més de 2.400 visitants, incloent 2.000 oïdors que van participar en conferències i tallers. Gran estrena europea, la presentació del projector 4D va ser l'èxit de l'any passat.

Els temes d’aquesta edició giren entorn del finançament i la creació d’equips digitals als cinemes petits i d’autor, la producció en 3D i el cas de les grans majors, grans càmeres de sensor i els seus fluxos de treball (4 tallers), i la digitalització com a factor convergent de la realització de pel·lícules per a cinema, televisió i nous mitjans de comunicació. 

El saló es divideix en tres àrees principals. Primer, els tallers ofereixen l’oportunitat de descobrir i aprendre a manejar les últimes eines de producció i rodatge. A més, diverses conferències internacionals s’organitzen durant els dos dies. Finalment, pots descobrir les exposicions dels majors proveïdors de la indústria.

Per a més informació visita la web de IDIFF



Comparteix:  

<< Tornar

08.05.2018
Visions Documentals: Joaquim Jordà i..., de Martí Rom

veure més

veure més

Nom
Email

CPAC Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya · Tel./Fax. 93 265 81 94 · · c/Casp 130, edifici COACB 08013 Barcelona   · disseny web· legal