codi bones pràctiques CPAC
 
Usuari
Contrasenya
 

Inici / Agenda

DocsBarcelona signa un acord amb Spanair i llancen el Concurs "ShortDocs"
01/02/2011

De l’1 al 6 de febrer torna DocsBarcelona, el Festival Internacional de Cinema Documental de Barcelona amb un acord amb la companyia Spanair i organitzen, dins del marc del festival, el "ShortDocs DocsBarcelona-Spanair"

Del 7 al 22 de gener de 2011, estarà obert el termini d’inscripció i presentació de films al concurs de curts documentals “ShortDocs DocsBarcelona-Spanair” a la pàgina web: www.docsbarcelona.com/shortdocs-spanair.

No importa el format, ni la temàtica, només hi ha 2 normes: El documental ha d’estar rodat en un únic pla seqüència i ha de tenir una durada de màxim 10 minuts.

Entre els curts presentats, un comité seleccionarà els 30 millor d’entre els quals sortirà el curt guanyador per votació popular.

El premi consisteix 12 viatges Spanair -anada i tornada- per a 2 persones durant tot un any. A més a més entre els votants al web se sortejarà un vol Spanair Barcelona-Helsinki -anada i tornada- per a dues persones.

El dia 25 de gener s’obrirà el període de votació per seleccionar el “Millor curtmetratge ShortDocs DocsBarcelona-Spanair”.

L’entrega del premi Millor ShortDocs es farà el 6 de febrer, durant la cerimònia de clausura del Festival DocsBarcelona.Comparteix:  

<< Tornar

08.05.2018
Visions Documentals: Joaquim Jordà i..., de Martí Rom

veure més

veure més

Nom
Email

CPAC Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya · Tel./Fax. 93 265 81 94 · · c/Casp 130, edifici COACB 08013 Barcelona   · disseny web· legal